USA:n verilöyly vaati jo kahdeksannen uhrin

Viikonloppuna tapahtunut joukkosurma on vaatinut jo kahdeksannen uhrin Brunswickin kaupungissa Yhdysvalloissa.

Poliisi löysi seitsemän kuollutta ja kaksi vakavasti loukkaantunutta ihmistä asuntovaunualueelta Georgian osavaltiossa lauantaina. Sairaalassa menehtynyt kahdeksas uhri oli toinen loukkaantuneista.

Paikalliset viranomaiset myönsivät eilen, että heillä ei ole vielä tietoa, kuka on järkyttävän teon takana.

- Emme vielä tiedä, kuka tai ketkä ovat surmien takana. En osaa myöskään sanoa, ovatko he karkumatkalla. En vain yksinkertaisesti tiedä, totesi Glynn Countyn poliisipäällikkö Matt Doering.

Poliisi on pidättänyt toistaiseksi yhden miehen tapaukseen liittyen. 22-vuotias Guy Heinze Junior asui surmatöiden tapahtumapaikkana olleessa asuntovaunussa, ja hän soitti alun perin verilöylystä hätänumeroon. Häntä epäillään huumeiden hallussapidosta, todisteiden sotkemisesta ja poliisin työn häiritsemisestä.

Poliisipäällikkö Doeringin mukaan miestä ei varsinaisesti epäillä surmaajaksi, mutta hänen osuuttaan rikokseen ei ole myöskään suljettu pois. Tappaja ei myöskään ollut kuolonuhrien joukossa tai kumpikaan loukkaantuneista.

Lehtitietojen mukaan surmat olisi tehty ampumalla, mutta poliisi ei ole vahvistanut tätä. Viranomaisten mukaan uhrien iät vaihtelevat teini-ikäisistä aikuisiin.

Uhreista on toistaiseksi nimetty vain 19-vuotias Michael Toler. Hän asui myös asuntovaunussa, jossa surmat tapahtuivat.

Poliisi on tarjonnut 25 000 dollarin eli noin 17 000 euron suuruista palkkiota surmaajan jäljille johtavista tiedoista.

(MTV3 - APTN)

POLIISI: EI TIETOA TEKIJÄSTÄ TAI MOTIIVISTA

Lue myös:

    Uusimmat