Mainos

USA:n sarjamurhajutussa tehtiin läpimurto

Pidätetyn 41-vuotiaan miehen autosta löytynyt kivääri on tutkimuksissa paljastunut samaksi kivääriksi, jolla sarjamurhat Washingtonin alueella on tehty.

Washingtonin sarjamurhajutussa on tehty lopullinen läpimurto.

Poliisin pidättämän 41-vuotiaan John Allen Muhammadin autosta löytynyt kivääri on tutkimuksissa paljastunut samaksi kivääriksi, jolla sarjamurhat Washingtonin alueella on tehty viimeisen kolmen viikon aikana.
Miehen lisäksi pidätettynä on hänen 17-vuotias poikapuolensa.

Kaksikko pidätettiin Marylandissa, kun he olivat nukkumassa autossaan levähdysalueella.

(MTV3-Reuters)

41-vuotiaalla syytetyllä sotilasura

41-vuotias mies on palvellut Yhdysvaltain armeijassa vuosina 1985-1994, ja hän oli mukana Persianlahden sodassa. Ennen armeijauraansa ja sen jälkeen hän on ollut kansalliskaartissa. Hän ei ole saanut varsinaista tarkka-ampujan koulutusta, mutta hän on ollut ansioitunut ampuja armeija-aikoinaan.

Uutistoimistojen mukaan parivaljakon autosta löytyi ase, puoliautomaattinen Bushmaster XM-15 -kivääri, jolla voi ampua murhissa käytettyjä .223-kaliiberin luoteja. Samoin tiedotusvälineissä on kerrottu, että auton takaluukussa on reikä, josta on voinut ampua ulos. Autossa kerrotaan olleen lisäksi kiikaritähtäin ja aseen jalusta.

Lokakuun toisena päivänä alkaneen murha-aallon uhreina on kuollut kymmenen ihmistä ja kolme on haavoittunut vakavasti. Surmia tehtiin Marylandissa kuusi, Virginiassa kolme ja yksi Washingtonin kaupungin alueella. Sekä Marylandissa että Virginiassa henkirikoksiin syyllistynyt voidaan tuomita kuolemaan.

(MTV3-STT)

(Huomenta Suomi 25.10.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.