Mainos

USA:n maltillisilla republikaaneilla oma kampanja

Republikaanivaikuttajista koostuva ryhmä haluaa muuttaa puolueensa julkisuuskuvaa.

Kahdestakymmenestä entisestä kuvernööristä, senaattorista ja muista merkittävistä republikaanivaikuttajista koostuva ryhmittymä lähestyy maltillisia konservatiiveja lehtimainoksilla Yhdysvalloissa.

-Maltillisia joukosta ajavan puolueideologian sijaan tarvitsemme pikaista paluuta käytännölliseen, ongelmia ratkovaan valtavirtaan, Mainstream 2004 -niminen ryhmittymä vaatii.

Ryhmä aikoo avata oman internetsivustonsa lähiaikoina ja alkaa muutenkin kampanjoida puolueen julkikuvan muuttamiseksi Yhdysvalloissa ja maailmalla.

Heidän ääntään on jo kuultu, sillä republikaanien puoluekokouksessa New Yorkissa pääsee esille useita maltillisia konservatiiveja. Pääpuhujiksi on kutsuttu muun muassa Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger ja New Yorkin kuvernööri George Pataki, jotka kannattavat aborttia ja homoliittoja.

Puolueen sisällä on kuohunut pitkään, sillä presidentti George W. Bushin aikana republikaanien uskonnollinen ja äärikapitalistinen siipi ovat saaneet paljon huomiota Valkoiselta talolta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.