USA:n Austin Watson huuteli törkeyksiä Marko Anttilalle – pian tapahtui irvokas käänne: "Ei haitannut yhtään!"

Leijonien ja Yhdysvaltojen maanantaisessa ottelussa nähtiin tunnekuohuntaa, kun varsinkin USA yritti päästä turnauksen kotijoukkueen ihon alle. Tapetilla oli muun muassa USA:n varakapteeni Austin Watson, joka otti kohteekseen Leijonien isokokoisen hyökkääjän Marko Anttilan. Huutelujen jälkeen eteen tuli irvokas hetki, mikä toi Mörkö-Markolle hymyn huulille.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Watson huuteli törkytekstiä Anttilan suuntaan, kaiken tunnekuohunnan keskellä. USA:n kuumakalle yritti horjuttaa Anttilaa – heikolla tuloksella.

– Tunnetta pitää olla. Hämmentäminen on ehkä vähän mun hommakin. Ei siinä sen kummempia. Mää ainakin nautin, oli hieno peli, Anttila myhäili jälkikäteen MTV Urheilulle.

Huutelu katkesi kuin seinään toisen erän alkuhetkillä, kun Watson hölmöili itsensä pihalle. NHL-seura Ottawa Senatorsin hyökkääjä kohotti kyynärpäänsä ylös ja täräytti sillä Leijonien tähtihyökkääjää Teemu Hartikaista päähän.

VIDEO: Kyynärpäällä naamaan: Teemu Hartikainen Austin Watsonin sikatempun kohteena – ulosajo!

5+20 minuuttia ja ilta pakettiin.

– Ei haitannut yhtään, Anttila naurahtaa Watsonin ulosajosta.

– Tunnetta pitää olla, mutta pitää myös pelata fiksusti. Täällä kaikilla joukkueilla on yli- ja alivoimat kunnossa. Pitää minimoida jäähyt ja saada kaverille muutama. Meillä ylivoima on kuitenkin toiminut hyvin, Anttila miettii.

Leijonien nelosketju on kunnostautunut niin sanotulla hämmennys- ja kahinapuolella. Turnauksen avauspelissä Norjaa vastaan Saku Mäenalanen pudotti hanskat ja otti nyrkkitappelun.

– Meillä on oma roolimme ja yritämme päästä vähän ihon alle. Yritetään painia vähän kaverin kanssa, Anttila kuittaa.

Suomen joukkue onnistui pitämään hermokontrollin kasassa. Lopputuloksena oli 4–1-voitto Yhdysvalloista.

– Meillä on suhteellisen kokenut porukka kasassa. Ei välttämättä iältään, mutta sen suhteen, että millaisia pelejä on tullut pelattua. Tiedämme kyllä, että mihin nämä ratkeavat. Hermokontrolli on yksi iso juttu. Nämä pelit ovat kuitenkin pääkopasta kiinni, Anttila miettii.

Leijonien turnaus jatkuu huomenna keskiviikkona, kun vastaan asettuu Ruotsi.

– Meillä on ollut mahtava yleisö joka pelissä. Ja täydelle tuvalle saa koko ajan vetää. Ruotsi vielä. Yritetään saada heti alusta alkaen kova draivi päälle, Anttila totesi tulevasta.

Lue myös:

    Uusimmat