Mainos

Urpilainen: Pohjatyö tehtävä kunnolla

Hallitusneuvottelut jatkuvat Säätytalolla nyt iltapäivällä puolueiden puheenjohtajien eli johtoryhmän kokouksella.

Neuvotteluun kiiruhtanut SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen perusteli toimittajille, miksi Suomen talouden perusongelmien selvittämiseen käytetään neuvottelussa niin paljon aikaa. Hallitusneuvotteluihin osallistuvilla puolueilla ei ole esimerkiksi yhteistä näkemystä siitä, kuinka suuri kestävyysvaje Suomen taloutta uhkaa lähivuosina.

– Perusta pitää tehdä hyvin, että tulee pysyvä talo. Sen takia kannattaa niiden perustusten valamiseen käyttää kunnolla aikaa, sanoi Urpilainen.

Jutta Urpilaisen mukaan keskusteluita jatketaan hyvässä hengessä ja kaikki asiat ovat vielä pöydällä. Hallitusneuvottelut jatkuvat nyt kolmatta päivää. Neuvottelijat noudattavat periaatetta, että tuloksista kerrotaan julkisuuteen vasta sitten kuin kaikki asiat on ratkaistu. Neuvotteluissa ovat mukana Kokoomus, SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät, RKP ja Kristilliset.

Päivän värikkäin tapahtuma tähän mennessä on ollut vihreiden puoluesihteeri Panu Laturin saunominen opiskelijajärjestöjen Säätytalon eteen rakentamassa gondoli-saunassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.