Urheilun supertähdet poseerasivat alasti mediajätin julkaisussa: "Olen ylpeä kehostani, se on kuin Ferrari"

Mediajätti ESPN julkaisi perinteikkään "Body Issue" -numeronsa, jossa urheilun supertähdet poseeraavat alasti kameralle. Tämän vuoden numeroon on saatu mukaan 21 urheilutähteä. 

Julkaisu tehtiin nyt viimeistä kertaa. Siinä ylistetään urheilijan kehoa sekä näytetään kuinka kehot ovat erilaisia. NFL:ssä vastikään reilun 90 miljoonan euron hirmusopimuksen solminut Michael Thomas hehkuttaa omaa kehoansa.

– Olen ylpeä kehostani. Se on muuttunut paljon vuosien varrella. Nyt olen täysiaikainen ammattilainen NFL:ssä ja minun kehoni on kuin Ferrari. Minun täytyy pitää huolehtia siitä ja miettiä, mitä laitan itseeni, Thomas kertoo.

Golfin maailmanlistan ykkönen Brooks Koepka kertoo saaneensa aiemmin paljon kommentteja ruumiinrakenteestaan. 

– Ensiksi ihmiset puhuivat siitä, että treenasin liikaa salilla. Olin "muka" liian iso golfin pelaamiseen. Sitten laihdutin 11 kiloa ja silloin ihmiset sanoivat, että olin liian luiseva. Se on paskapuhetta. Teen sen, joka tuntuu minusta parhaimmalta. Tiedän, että kenelläkään paskanpuhujalla ei ole rohkeutta tehdä tällaista, Koepka sanoo.

Hän kuitenkin tunnustaa, että oli hermostunut vaatteiden riisumisesta.

– Se on kummallinen tunne riisuuntua ensimmäistä kertaa 30-40 ihmisen edessä. Olen kuitenkin odottanut tämän tekemistä kauan, Koepka toteaa.

ESPN Magazinen julkaisussa on laaja lajikirjo, sillä mukana on peräti 12 eri lajin edustajia. Se tehtiin nyt 11. kerran.

Lue myös:

    Uusimmat