Mainos

Urheiluhullujen ilta on tänään

Suomessa penkkurheilun ystäviä hellitään todenteolla tänään, kun Suomi kohtaa Ruotsin jalkapallon EM-karsintaottelussa Helsingissä. Jääkiekon parissa voi taasen nähdä NHL-tähtien taistelun Helsingin Hartwall-areenalla.

– Kyllä tunnelma on jo nyt korkealla. Lippuja on myyty noin 23 000 kappaletta ja voi olla, että ennen ottelun alkua luku vielä nousee, vahvistaa Suomen palloliiton viestintäpäällikkö Sami Terävä Suomi-Ruotsi -ottelusta.

Hartwall-areenalla tänään kohtaavat NHL-joukkueet Anaheim Ducks ja Buffalo Sabres. Lippuja paikan päälle ei kannata haaveilla ainakaan heti.

– NHL-pelit myytiin loppuun jo toukokuun lopussa, vahvistaa Jokereiden markkinointipäällikkö Petri Ruohonen.

Hartwall-areenalle odotetaankin tänään yli 13 500 katsojaa. Ensi vuoden NHL-otteluista ei Ruohonen osaa sanoa vielä mitään.

– Vielä ei asian tiimoilta ole kommentoitavaa. Kysynnän puolesta näyttää siltä, että tapahtuma kannattaa tuoda Suomeen ja alustavia neuvotteluja on käyty, mutta vielä ei tiedetä lopputulosta, Ruohonen kiertelee.

Jalkapallon ystäville Ruotsin kampitusta tarjolla

Suomi kohtaa Ruotsin Olympiastadionilla. Naapurimaasta jalkapallon ystäviä tulee myös useampi kappale seuraamaan ottelua.

– Ruotsin jalkapalloliiton kautta lippuja on myyty Ruotsissa noin 2100 kappaletta. Osa lipuista on lisäksi myyty täällä Suomessa ruotsalaisille, kertoo Terävä.

Olympiastadion vetää illan ottelun aikana jopa yli 36 000 katsojaa. Sami Terävä muistuttaakin jonoista.

– Sisäänpääsyyn kannattaa varata aikaa reilusti. Tapahtumatori stadionin edessä alkaa iltapäivällä ja sen jälkeen aukaistaan stadionin ovet katsojille.

Terävä lupaileekin, että jalkapallo-ottelussa on lataus päällä ainakin joukkueen puolesta.

– Joukkue on innoissaan ottelusta. Nyt on hyvä mahdollisuus kampittaa naapurin EM-mahdollisuuksia, Terävä hymyilee.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.