Urheiluhullu Victoria Beckham: Kahdeksan kilometriä juoksua päivittäin

Victoria Beckham juoksee päivittäin kahdeksan kilometriä, muttei silti aio kilpailla kuntoilun saralla miehensä Davidin kanssa.

Victoria Beckham pitää kunnostaan huolta juoksemalla päivittäin noin kahdeksan kilometriä, kertoo inquisitr.com. Nainen ei kuitenkaan reippaile luonnon helmassa, vaan hoitaa lenkkinsä juoksumatolla.

– Pidän siitä, että pääsen pois milloin haluan. Olen myös käynyt kunto-ohjaajan puheilla kuntosalilla, ja hän on fantastinen. Brutaali, mutta fantastinen, Beckham kuvaa.

Victorian aviomies David Beckham nauttii vaimonsa tavoin liikkumisesta, mutta juoksumatto ei ole hänen suosikkinsa.

– Liikunta on Victorialle pakkomielle. Hän käy salilla joka aamu. Minä taas inhoan juosta, jos en pääse mihinkään. Pidän ulkona olemisesta. Minusta on ihanaa juosta öisillä teillä, David kertoi InStyle -lehdessä.

Victoria kertoo hyväksyvänsä sen, ettei voi kilpailla kuntoilun saralla 35-vuotiaan miehensä kanssa. Davidin täytyy pysyä loistokunnossa jalkapallouransa vuoksi.

– En aio kilpailla hänen kanssaan. Pilailetteko? Älkää viitsikö. Hänellä on mahtava vartalo. Hänessä ei ole yhtään rasvaa, Victoria pohti.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja