Urheilugaalassa lavalle nouseva Maija Vilkkumaa saapui paikalle säkenöivässä paljettiasussa – paljasti fanittavansa erityisesti yhtä urheilijaa

Urheilugaalassa esiintyvä Maija Vilkkumaa kertoi MTV Uutiset Liven haastattelussa seuraavansa innolla erityisesti ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen otteita.

Suomen valovoimaisimpiin naisartisteihin vuosikaudet lukeutunut Maija Vilkkumaa saapui torstaina Helsingin Hartwall-areenassa järjestettävään Urheilugaalaan säkenöivänä.

Vilkkumaa oli pukeutunut kimmeltävin paljetein koristettuun haalariasuun.

– Halusin laittaa peilejä päälle, joihin valo tarttuu, artisti myhäili MTV Uutiset Liven haastattelussa punaisella matolla ennen gaalan alkua.

Vilkkumaa on yksi gaalan pääesiintyjistä ja aikoo esittää lavalla uuden kappaleen.

Artistin mukaan kappale kertoo kahdesta naisesta, jotka auttavat toisiaan nousemaan vaikeasta tilanteesta, ja se sopi hänen mielestään siksi myös Urheilugaalaan.

– Urheilussa ja urheilijoissa sykähdyttää erityisesti se, miten paljon on vaikeuksia ja paineita ja hirveästi unelmia, pohti Vilkkumaa.

Hän paljasti seuraavansa erityisesti ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen uraa.

– Hän on musta hienon urheilija. Kun uutisointia seuraa, välillä häntä nostetaan ja välillä lasketaan aika hurjastikin, Vilkkumaa pohti sitä, mikä Mäkäräisessä häntä kiehtoo.

– Miten sellaisessa ristiaallokossa voi pärjätä ja pitää oman tavoitteen ja vision? Hän toimii siinä uskomattoman hienosti, Vilkkumaa kehui.

Lue myös:

    Uusimmat