Mainos

Uponor sulkee tehtaan Saksassa

Muoviputkivalmistaja Uponor sulkee Saksan Ahlenissa sijaitsevan tehtaansa ja siirtää sen tuotannon Saksassa sijaitsevalle Zella-Mehlisin tuotantolaitokselle.

Muoviputkivalmistaja Uponor sulkee Saksan Ahlenissa sijaitsevan tehtaansa ja siirtää sen tuotannon Saksassa sijaitsevalle Zella-Mehlisin tuotantolaitokselle. Samassa yhteydessä myös Espanjassa sijaitsevan Mostolesin tehtaan toimintoja siirretään Zella-Mehlisiin.

Siirtotoimet vähentävät Uponorin henkilöstömäärää tämän vuoden aikana noin sadalla hengellä. Toimet ovat osa Uponorin rakennemuutosohjelmaa, josta yhtiö on kertonut joulukuussa. Tuolloin yhtiö ilmoitti henkilöstön vähennystarpeeksi yhteensä 400 henkeä, mutta ei vielä kertonut mitä toimintoja vähennykset koskevat.

Uponorin varatoimitusjohtajan Jyri Luomakosken mukaan yhtiön rakennemuutostoimia jatketaan edelleen. Hän ei ole suostunut kommentoimaan, koskevatko tulevat vähennystoimet myös Uponorin Suomen toimintoja. Uponorin noin 4800 työntekijästä noin kymmenesosa työskentelee Suomessa. Yhtiöllä on tuotantolaitokset Nastolassa, Forssassa ja Virroilla.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.