Mainos

UPM-Kymmene ja April sopivat ristiinomistuksesta

UPM-Kymmene ja singaporelainen metsäteollisuusyhtiö April sopivat tänään yhtiöiden liittoutuessa syntyvien UPM-Kymmene Fine Paper ja April Fine Paper -yhtiöiden ristiinomistuksen toteutuksesta eli osakkeiden vaihdon aikataulusta ja ehdoista.

Osakkeita vaihdetaan, kun April Fine Paperin kaikkien kolmen hienopaperikoneen kaupallinen tuotanto on alkanut eli viimeistään vuoden 1999 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

Yhtiöt allekirjoittivat tänään hienopaperiliittoutumansa toteuttamiseen liittyvät sopimukset markkinoinnista, teknisestä yhteistyöstä ja ympäristöasioiden kehittämisestä.

Ympäristöjärjestöjen ryöpytyksen kohteeksi joutunut April julkaisi samalla oman ympäristöpolitiikkansa, jossa se mm. sitoutuu kestävään metsätalouteen ja noudattamaan kaikkia yhtiötä koskevia ympäristölakeja. Yhtiö lupaa myös varjella henkilöstönsä ja tehdaspaikkakuntien asukkaiden terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia sekä edistää sosiaalista kehitystä toiminta-alueilla.

Loput UPM-Kymmenen ja Aprilin yhteistyötä koskevista sopimuksista on tarkoitus allekirjoittaa ensi vuoden alkuneljänneksen aikana.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.