Upeasti Suomeen palannut Petteri Forsell koki yllätyksen jo ensimmäisissä harjoituksissaan – "Olin vähän ihmeissäni"

Petteri Forsell palasi Suomeen tehokkaasti kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Inter-paitaan siirtynyt Forsell kertoo yllättyneensä positiivisesti jo joukkueen ensimmäisissä harjoituksissa.

Inter ja Forsell solmivat aiemmin elokuussa kauden loppuun asti ulottuvan sopimuksen. Kaksi edellistä kautta Puolassa pelannut Forsell myöntää yllättyneensä positiivisesti jo joukkueen ensimmäisissä harjoituksissa.

– Heti ensimmäisestä päivästä lähtien olin vähän ihmeissäni, etteivät he ole korkeammalla sarjataulukossa, kun oli niin laadukas treenitaso. Piti itsekin vähän skarpata, kun tuli. Tempo on hyvä ja tosi taitavia pelaajia, Forsell summaa MTV Urheilulle.

Forsell pelasi lauantaina ensimmäisen ottelunsa Interin paidassa ja heti tapahtui. Forsell antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä ja oli muutoinkin näkyvä pelaaja, kun Inter kukisti Ilveksen 2-0.

30-vuotias Forsell odottaa itseltään tehoja ja vastasikin omiin odotuksiinsa heti avausottelussa mainiosti.

– Kun luotetaan heti ensimmäisessä pelissä, on kiva vastata siihen luottoon. Me hyökätään hyvin ja meillä on hyviä hyökkääjiä, niin niitä syöttöjä pitääkin tulla. En odottanut itseltäni sen vähempää enkä enempää.

Lue myös:

    Uusimmat