Upea missi-Essi bikineissä Bahamalla - katso kuvat!

Miss Universum -kilpailuun Bahamalle matkannut Miss Suomi Essi Pöysti esittelee matkapuvustoonsa kuuluvia bikineitä kuumissa Facebook-kuvissaan.

Bahaman auringosta nauttiva Essi on jo ehtinyt lisäämään tuoreita kuvia itsestään ja kilpakumppaneistaan Facebook-profiiliinsa.

Kuvissa Essi poseeraa muiden kauniiden missikandidaattien kanssa bikineissä.

– Miss Norja on huonotoverini, Essi paljastaa profiilissaan.

Vapaa-aikaakin kaunottarilla ehtii olemaan reilut kolme viikkoa kestävällä kisamatkalla, mutta kovin vapaasti missikandidaatit eivät pääse Bahamalla liikkumaan. Eräs Essin kuvia kommentoinut kehotti Essiä pulahtamaan upean siniseen mereen.

– Se ei ole mahdollista. Emme saa lähteä huoneestamme, Essi oli vastannut.

Ensimmäisten viikkojen aikana Miss Universum -kilpailijoilla on paljon muotinäytöksiä. Lisäksi he kiertävät edustamassa coctail-tilaisuuksissa ja iltajuhlissa. Vasta viimeisellä viikolla alkaa harjoitukset finaalia varten. Silloin myös valitaan top 15.

Kuvista päätellen Essi on jo ehtinyt tutustumaan moneen kilpakumppaniinsa. Tummien tyttöjen joukosta vaalea Essi erottuu edukseen.

Essin kuva kohahdutti

Miss Universum -sivulla oleva kasvokuva Essistä on herättänyt kritiikkiä sivustolla kävijöiden keskuudessa. Eräs kommentoija on pohtinut, minkä vuoksi Essistä on laitettu sivuille huonoin mahdollinen kuva.

Essi on kuitenkin saanut itse valita Miss Universum -sivuilla julkaistun kuvan ja suurin osa kävijöistä kehuukin vaaleaa kaunotarta.

– Essi on ehdottomasti kaunein luonnostaan vaaleista tytöistä, eräs kirjoittajista ylistää.

Ennen kisaan lähtöä Essi myös totesi, etteivät kilpakumppaneina olevat tummat kaunottaret häntä pelota.

– Tuntuu tosi hyvältä lähteä vaaleana mukaan kisaan. Olen ainakin vähemmistöä ja uskon erottuvani sieltä tummien joukosta. Ja nyt on myös veikattu, että vaalea voittaa, kun aiemmin on ollut niin paljon tummia voittajia. Olisi kyllä tosi hienoa voittaa koko kisa, Essi haaveili.

MTV3:n Viihdeuutiset löytyvät nyt myös Twitteristä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat