Upea Kate Beckinsale: Näytän aivan Steven Tylerilta!

Näyttelijä Kate Beckinsale kertoo avoimesti, että hän tarvitsee hurjasti apua meikkaamiseen ja hiustenlaittoon saadakseen itsensä näyttämään upealta. Naisen itsensä mielestä hän näyttää aivan Aerosmithin Steven Tylerilta ilman ehostusta!

Kuvankaunis näyttelijäkään ei näytä välttämättä herätessään upealta, paljastaa synkkien Underworld-elokuvien tähti Kate Beckinsale, 38.

– Kun minä nousen sängystä, en todellakaan näytä tältä. Tämän näköiseksi pääseminen vaatii kylällisen väkeä. Näytän aamuisin aivan Steven Tyleriltä, kunnes joku tulee auttamaan, Beckinsale kertoo viitaten Aerosmith-yhtyeen persoonalliseen mieslaulajaan, näyttelijä Liv Tylerin isään.

Näyttelijätär luottaa meikkauksessa ja hiustenlaitossa rautaisiin ammattilaisiin. Itsekriittinen Beckinsale on roisista huumoristaan huolimatta tyytyväinen luottamiensa ammattilaisten kädenjälkeen.

Beckinsale ei ole erityisen innostunut myöskään urheilusta. Joogaa harrastava näyttelijätär käy tunneilla vain siksi, että hän nauttii tunnin loppuun kuuluvasta rentoutumishetkestä.

– Joka tunnin lopussa on porkkana: saa maata paikoillaan 10 minuuttia. Jos tunnin loppuun kuuluvaa rentoutushetkeä ei olisi, en kävisi tunneilla, Beckinsale kertoo.


Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja