Upea Jenni Vartiainen säteili Linnassa antiikin jumalattarena – katso!

Yksi Linnan juhlien odotetuimmista vieraista, laulaja Jenni Vartiainen saapui juhliin Katri Niskasen suunnittelemassa oranssissa, antiikin henkeä viestivässä puvussa.

Tänä vuonna yksi Linnan odotetuimpia vieraita on ollut popkuningatar Jenni Vartiainen. Vartiainen saapui Linnaan luottosuunnittelijansa Katri Niskasen suunnittelemassa kirkkaanoranssissa asussa ja suuressa kultaisessa käädyssä. Vartiaisen avecina nähtiin myös musiikkialalla työskentelevän tuottajamies Jukka Immonen.

Tyylikäs Vartiainen tunnetaan muun muassa värikkäiden ja näyttävien esiintymisasujen käyttäjänä. Linnaan hän oli pukenut ylleen Niskasen suunnitteleman oranssin asun. Ylvään ja näyttävän lookin kruunasi tiukka nutturakampaus ja elegantti, punaoranssein sävyin viimeistelty huulimeikki.

– Jenni oli upea. Jumalaisen kaunis. Puku oli enemmän kuin iltapuku, tehty näyttävälle artistille. Puvun ideana ja lähtökohtana toimivat antiikin Kreikan ja Egyptin jumalattaret ja esimerkiksi Kleopatra. Halusin ehdottomasti, että se on räväkkä ja freesi, ja kokonaisuudesta tulikin mieletön, kertoo Vartiaisen ystävä, suunnittelija Katri Niskanen vain hetki sen jälkeen, kun artisti on päässyt sisälle Linnaan.

Kuvat: Lehtikuva, Tommi Heino

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja