Mainos

Unisys paransi tulostaan

Tietotekniikkapalveluja tuottavan Unisyksen ensimmäisen vuosineljänneksen tulos kasvoi 77 prosenttia 111 miljoonaan dollariin. Yhtiön liikevaihto kasvoi 10 prosenttia ja oli nyt 1,8 miljardia dollaria, kertoo Kauppalehti Online.

Tulos oli analyytikkojen odotuksia parempi. Osakekohtainen tulos nousi 32 prosenttiin, mikä ylitti kolmanneksella etukäteisarviot. Yhtiön mukaan kasvuun vaikuttivat etenkin palvelujen ja suurtehopalvelinten kysynnän vilkastuminen. Unisys on yksi maailman johtavista tietotekniikkayrityksistä, jonka palveluksessa on yli 33 000 henkilöä yli sadassa maassa. Suomessa Unisys työllistää noin 100 henkeä.

Unisys tunnettiin pitkään suurtietokoneiden valmistajana. Viime vuonna yhtiö ulkoisti työasemien, kannettavien tietokoneiden sekä pienten palvelimien jakelu- ja valmistustoiminnan ja keskittyy nyt tietotekniikan palvelubisnekseen. Unisys ennakoi, että uusien tietokonejärjestelmien kysyntä saattaa loppuvuotta kohden hieman notkahtaa, koska asiakkaat keskittyvät hienosäätämään entisiä järjestelmiä vuoden 2 000 vaatimien muutosten varalle. Tietokonepalveluiden kysyntä sen sijaan jatkuu vahvana.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.