Mainos

Unelmaristeilyt vie matkalle maailman merille

Amerikkalainen ohjelmasarja Unelmaristeilyt seilaa maailman merillä valtavilla luksusristeilijöillä. Luvassa on ainutlaatuisia kokemuksia mitä erilaisimmissa maantieteellisissä maisemissa.

Risteilyn tiimellyksessä matkakuume on vaarassa tarttua kotikatsomoihinkin. Katsoja pääsee seuraamaan aitiopaikalta lomalaisten rentoutumista suuren risteilyaluksen hulppeissa puitteissa, tutustuen mitä mielenkiintoisenpiin välietappeihin matkan varrella. Kussakin jaksossa keskitytään yhden tai useamman lomamatkaajakokoonpanon elämysten täyteiseen risteilylomaan.

Sarja ei kuitenkaan keskity pelkästään kertomaan matkaajien päivärutiineista, vaan antaa paljon hyödyllistä tietoa itse kohteista ja nähtävyyksistä risteilyn varrella. Ohjelmassa matkailuun liittyviä vinkkejä antavat niin risteilymatkojen järjestäjät kuin matkailusta kirjoittavat toimittajatkin.

Ohjelma paljastaa kunkin välietapin erikoisuudet, maantieteelliset ja historialliset nähtävyydet sekä antaa mielenkiintoisen katsauksen kohdekaupunkien historiaan. Tämän lisäksi toki tutustutaan itse luksusristeilijän ominaispiirteisiin ja esitellään kunkin aluksen uskomaton viihdyke- ja harrastetarjonta.

Tulevissa jaksoissa risteillään muun muassa jäätikköisellä Alaskan kaakkoisrannikolla, Välimerellä, Karibianmerellä, Meksikon Rivieralla ja Etelä-Kiinan rannikolla.

Unelmaristeilyt AVAlla maanantaisin klo 13.40.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.