Mainos

Unelmamatka alttarille: Näin koristelet kirkon käytävän

Morsian purjehtii kohti sulhoaan kirkon käytävällä tai pihahäiden polulla. Miten matkasta voisi tehdä vieläkin taianomaisemman? Koristeilla, tietenkin!

Kirkon käytävä ja puiset penkit ovat itsessäänkin komea näky, mutta miten hääjuhlan humua voisi tuoda alttarimatkalle? Kokeile kukkia, rusetteja tai kukkien terälehtiä!

Näin koristelet matkan alttarille

Pyydä morsiusneitoja sirottelemaan kukan terälehtiä käytävälle pienistä koreista. Perinteistä ja ah, niin kaunista! Terälehdet voi myös tuoda paikalle etukäteen ja asetella esimerkiksi kiemurtelemaan siistissä jonossa kohti alttaria, neuvoo wedding.theknot.com.

Käytä suuria kukkia! Sido muutama kukka jokaisen tai joka toisen penkkirivin päätyyn. Suuria kukkia ei tarvita montaa, ja juhannushäiden koristeluun käyvät myös koivunoksat kukkien seuraksi.

Voit myös koristaa jokaisen penkin pään kukkakimpulla. Hinnakkaampi, mutta taatusti kaunis ratkaisu.

Käytä pelkkää nauhaa! Sido suuria rusetteja ja kiinnitä ne penkkien päätyihin. Rusetin keskelle voi asettaa kukan. Voit käyttää hyväksesi myös huntumaista kangasta juhlatunnelman luomiseksi.

Varsinkin ulkohäissä tarvitaan paljon penkkejä, ja samanlaisten hankkiminen voi olla työlästä. Luo kaunis kunniakuja peittämällä penkit häiden väriteemaan sopivalla kankaalla. Viimeistele koristelu silkki- tai sifonkiruseteilla.

MTV3/Helmi
Osittainen lähde: Wedding.theknot.com
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.