Mainos

Unelmaloma Egyptissä muuttui painajaiseksi - perhe asui rottien keskellä

Matkaesite oli luvannut unelmien hotellin, jossa lapsiperheiden iloksi on myös todellinen seikkailuvesipuisto. Ruotsalainen Svantessonin perhe varasi matkan tähän egyptiläiseen hotelliin suurin odotuksin, mutta todellisuus oli kaikkea muuta kuin luksusta.

Paratiisihotelli olikin keskeneräinen rakennustyömaa, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet.

Elokuun alussa moni perhe pettyi, kun lomalaisia lennätettiin betoniseen hotellibunkkeriin. Yksi näistä perheistä oli Malin Svantessonin perhe, johon kuuluu 17-vuotias Cornelia, 12-vuotias Gabriel ja 1,5-vuotias Mira.

Rentouttavaksi ajateltu loma muuttui hetkessä ahdistavaksi ja surulliseksi. Hotelli oli valittu, jotta mukana ollut pyörätuolilla kulkeva Fredrik Svantesson pystyisi liikkumaan ja jotta isommilla lapsilla riittäisi tekemistä hotellin alueella.

Vings-matkatoimisto lupasi, että Egyptin Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach täyttäisi perheen odotukset.

Pari viikkoa ennen matkaa tuli ensimmäinen takaisku: Matkatoimisto ilmoitti, ettei hotelli ole vielä aivan valmis, siitä puuttuu muun muassa ovet. Perheelle annettiin mahdollisuus vaihtaa hotellia, mutta vesipuiston luvattiin olevan käytössä.

Vasta paikan päällä selvisi, ettei kunnon vesipuistoa ole vielä olemassakaan.

Toinenkaan hotelli ei ollut mitään luksusta - perhe kertoo, että seinät olivat keskeneräisiä, lattioilla vilisi torakoita ja ravintolassa näkyi rottia, portaat eivät soveltuneet pyörätuolille ja muutenkin hotelli oli ylibuukattu.

Painajaiseksi muuttunut loma on poikinut useita valituksia matkatoimistolle.

– Osa puutavarasta oli jäänyt tulliin, minkä vuoksi hotellia ei voitu avata ajoissa, kertoo matkatoimiston viestintäpäällikkö Magdalena Öhrn.

Asiakkaiden ottamien kuvien perusteella hotellialue oli kuitenkin pahasti keskeneräinen.

– Nämä kuvat on otettu eri puolelta aluetta kuin missä meidän huoneemme sijaitsevat. Vesipuisto saadaan toimimaan, kunhan pienet yksityiskohdat asettuvat paikoilleen.

Matkatoimisto tarjoaa pettyneille asiakkailleen 30 prosentin alennusta matkasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.