Mainos

Uma Thurmanilta kylmä viesti Harvey Weinsteinille: "Olen iloinen, että tämä etenee hitaasti"

Uma Thurman halusi toivottaa kaikille hyvää kiitospäivää – paitsi Harvey Weinsteinille. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä Uma Thurman jakoi tällä viikolla tiukan viestin Instagram-tilillään. 47-vuotias Thurman toivotti ihmisille hyvää kiitospäivää, muttei kuitenkaan ihan kaikille. 

– Hyvää kiitospäivää kaikille! (Paitsi sinulle Harvey, ja kaikille juonillesi. Olen iloinen että tämä etenee hitaasti, et ansaitse luotia). Pysykää kanavilla.

Thurman osoittaa sanansa yhdysvaltalaiselle elokuvatuottaja Harvey Weinsteinille, jota yli 90 naista on syyttänyt seksuaalisesta häirinnästä ja raiskauksista. Myös Thurmanin tähdittämien elokuvien Kill Billin sekä Pulp Fictionin tuotantoihin kuuluneet naiset ovat tehneet vastaavia syytöksiä Weinsteinista. 

Thurman ei ole toistaiseksi antanut virallista lausuntoaan Weinsteinista, mutta hän on antanut hieman viitteitä tulevasta. Aikaisemmin tässä kuussa tehdyssä haastattelussa näyttelijä kertoi odottavansa, että hänen vihansa laantuu ennen kuin hän jakaa omia tarinoitaan.

 

– Minulla ei ole siistiä iskulausetta teille, koska en ole lapsi ja olen oppinut, että kun olen puhunut vihaisena, yleensä kadun tapaa jolla ilmaisen itseäni. Joten olen odottanut sitä, että olisin vähemmän vihainen ja kun olen valmis, sanon mitä minulla on sanottavanani. 

Los Angelesin, Beverly Hillsin, New Yorkin sekä Lontoon poliisit tutkivat Weinsteinista tehtyjä seksuaalisen häirinnän syytöksiä. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.