Mainos

Ulvilan surmasta epäilty vakuuttaa syyttömyyttään

Ulvilalaisen henkilöstöjohtaja Jukka S. Lahden surmasta epäilty nainen pettyi oikeuden päätökseen jatkaa hänen vangitsemistaan. Satakunnan käräjäoikeus hylkäsi aamulla uhrin lesken vaatimuksen päästä vapaaksi.

Puolustus nojasi perhesyihin.

- Hän odotti ja toivoi, että hänet olisi vapautettu. Hänen suhteessaan lastenhoitoon ei ole ollut mitään moitittavaa ja nyt hoitosuhde lapsiin on katkennut vangitsemisen takia, naisen asianajaja Juha Manner totesi MTV3:n haastattelussa.

Oikeus perusteli päätöstään epäillyn rikoksen vakavuudella. Neljän lapsen äiti on ollut vangittuna neljä ja puoli kuukautta.

Suullista vangitsemisasian käsittelyä puoltanut nainen nähtiin oikeudessa harmaantuneena ja laihtuneena verrattuna hänestä aikaisemmin nähtyihin kuviin.

Syyllinen vai syytön?

Puolustuksen mukaan leski ei ole tunnustanut murhaa, toisin kuin poliisi väitti esitutkinnan päättyessä.

Mannerin mukaan leskelle on kerrottu tutkijan tekemä johtopäätös, että talossa ei ole ollut perheenjäsenten lisäksi muita surmayönä joulukuussa 2006. Avustaja ei ollut paikalla kyseisessä kuulustelussa.

- Hän on lähtenyt spekulaatioon, että jos näin ja näin on, niin saattaa olla mahdollista. Minun mielestäni tunnustusta ei tapahtunut, Manner sanoi.

- Päämieheni kiistää teon ja on siitä edelleen vakuuttuneempi, Manner jatkoi.

Puolustus toivoo, että he voivat tutustua laajaan esitutkinta-aineistoon sähköisesti Turun vankilasta käsin. Mannerin vetosi esitutkinta-aineiston laajuuteen vangitsemisvaatimuksen yhteydessä.

Katso Tuula Malinin raportti Porista

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.