Mainos

Ulvilan murhajuttu oikeudessa: Jukka S. Lahden sisko kieltäytyi todistamasta

Ulvilassa joulukuussa 2006 surmatun Jukka S. Lahden sisko on kieltäytynyt todistamasta jutussa.

Siskoa oli tarkoitus kuulla tänään syyttäjän todistajana, ja hänen oli tarkoitus kertoa uutta tietoa siitä, mitä Auerin vanhin tytär kertoi sairaalassa surmayön jälkeen vuonna 2006.

Sisko on asianomistaja jutussa, minkä takia hän sai kieltäytyä todistamasta.

Todistuksen sijaan oikeudessa käytiin lyhyesti läpi esitutkintamateriaalia, joissa sisko kertoi samasta asiasta poliisille. Hän kertoi tuolloin, että Auerin vanhin tytär ei ollut kertonut nähneensä ulkopuolista tekijää esimerkiksi surmapaikalla makuuhuoneessa.

- Anneli kertoi, mitä tapahtui. Anneli kysyi tytöltä, mitä tämä oli nähnyt ja tyttö kertoi, että oli nähnyt isän lattialla, mutta ei ollut nähnyt surmaajaa, syyttäjä Kalle Kulmala luki siskon kertomusta esitutkintapöytäkirjasta.

Siskon kertomuksen mukaan Auer kertoi ulkopuolisesta tappajasta ja tytär oli tavallaan myöntänyt äitinsä kertomuksen oikeaksi.

- Minulla on kuva, että tytär myönsi Annelin kertomuksen, sanoi ehkä, että "niin se oli", Lahden sisko kertoi esitutkintapöytäkirjan mukaan. 

Siskon mukaan tytär oli arvellut, että surmaaja oli piiloutunut makuuhuoneessa, koska hän näki siellä vain haavoittuneen isänsä.

Aamupäivällä oikeus kuuli myös psykologia, joka on arvioinut Auerin toiseksi vanhimman tyttären kertomuksen luotettavuutta. Kuuleminen tapahtui suurimmaksi osaksi suljetuin ovin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.