Mainos

Ulvilan murha: Poliisi kuulusteli viime kuussa miestä murhasta epäiltynä

Porilaismiestä on kuulusteltu uudelleen epäiltynä Anneli Auerin miehen murhasta tämän vuoden elokuussa.

Syyttäjä Kalle Kulmala myöntää MTV3 Uutisille, että kyseinen kuulustelu on tehty Porin pääpoliisiasemalla 19. elokuuta. Miestä kuulusteltiin ensimmäisen kerran murhasta epäiltynä vuoden 2007 syyskuussa, kun eräs nainen oli kertonut poliisille asioita, jotka saivat poliisin epäilyksen heräämään. Tuolloin Auer ei ollut vielä epäiltyjen listalla.

Kulmalan mukaan miestä kuulusteltiin nyt uudelleen, koska ensimmäisessä kuulustelussa ei kysytty kaikkia niitä kysymyksiä, joita miehelle olisi pitänyt esittää. Miehen kuulemista toivoi aluksi Auerin puolustus.

– Häneltä ei ole ihan suoraan kysytty (vuonna 2007) kaikista niistä väitteistä, mitä tämä toinen henkilö on kertonut. Ihan selvyyden vuoksi nämä asiat kysyttiin vasta nyt häneltä (mieheltä), Kulmala toteaa.

Syyttäjä ei kerro kuitenkaan MTV3 Uutisille, mitä mieheltä tarkkaan ottaen kysyttiin.

Kulmala tähdentää kuitenkin, ettei miestä ole mitään syytä epäillä Auerin miehen murhasta kuulustelujen jälkeen.

– Se on ollut täysin puheen varassa. Siinä ei ole mitään konkreettista. Poliisi kuulustelee rikoksesta epäiltynä henkilöä, jos sille on jokin peruste, ja se kynnys voi olla hyvin alhainenkin, Kulmala viittaa naishenkilön vuonna 2007 antamiin kommentteihin.

Mies on itse kertonut menneensä nukkumaan iltakymmeneltä murhaa edeltävänä iltana. Tämän lisäksi hän on sanonut nousseensa seuraavana aamulla puoli kuuden aikoihin viedäkseen koiran aamulenkille.

Anneli Aueria syytetään miehensä murhasta. Syyttäjät vaativat hänelle elinkautista vankeustuomiota. Asiaa puidaan Satakunnan käräjäoikeudessa Porissa. Istunto jatkuu huomenna suljettujen ovien takana.

Anneli Auerin mies Jukka S. Lahti murhattiin Ulvilassa vuoden 2006 joulukuussa. Auer on kiistänyt teon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.