Mainos

Ullakkopalo Helsingin Vallilassa

Nelikerroksisen kerrostalon ullakko tuhoutui lähes täysin viime yönä Helsingissä. Ullakko sytytettiin tuleen noin klo 2.30. Talo sijaitsee Mäkelänkatu 24:ssä Vallilassa. -Palo aiheutti rakennukselle usean sadan tuhannen markan vahingot. Lisäksi ullakolla tuhoutui asukkaiden omaisuutta, kerrottiin Helsingin rikospoliisista.

Poliisi pyytää yleisön apua palon selvittämiseksi, vähäisimmätkin vihjeet kiinnostavat. Havaintoja toivotaan varsinkin niiltä henkilöiltä, jotka jostakin syystä liikkuivat talon lähettyvillä ennen paloa tai pian sen jälkeen. Tietoja voi soittaa virka-aikana puh 09-1895361 tai 1895356 ja muulloin 09-1894740.

Suuri vaara asukkaille

Poliisin mukaan palo aiheutti erittäin suurta vaaraa talon asukkaille mm. siksi, että se sytytettiin ihmisten nukkuessa aamuyön tunteina. Kukaan ei loukkaantunut, mutta ihmisiä jouduttiin evakuoimaan.

Palossa tuhoutui ullakkotiloja parisataa neliötä, ja lisäksi mm. kattorakenteita jouduttiin repimään irti, jotta palopesäkkeisiin päästiin käsiksi. Helsingin pelastuslaitos teki lujasti töitä aamuyön tunteina tulen nujertamiseksi.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.