Mainos

Ulkoministeri Tuomioja nostattaa kansanliikettä musiikkiohjelman puolesta

Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) on harmistunut suosikkiohjelmansa lopettamisesta Ylen Radio Suomessa ja agitoi protestiliikettä ohjelman säilyttämiseksi.

Tuomioja kirjoitti aiheesta Facebook-seinälleen tänään päivityksen.

- Miksi Yle ampuu taas itseään jalkaan: Heikki Harman Pop eilen toissapäivänä aiotaan lopettaa vuodenvaihteessa! Nyt protestiliike pystyyn!

Toimittaja, muusikko Heikki Hector Harman kertoi ohjelman lopettamisesta tänään lähetyksessä.

- Ja sitten uutisia. Ohjelman tuottaja ilmoitti minulle tällä viikolla virallisesti, että ohjelma on tulossa tiensä päähän vuoden lopussa. Syytä lopettamiseen ei kerrottu, mutta syynä lienevät säästötoimet. Suuria ikäluokkia halutaan säästää sen nuoruutta elävöittäneen musiikin liialta tarjonnalta, Harma sanaili.

Harma siteetasi perään Väinö Linnan Tuntematonta sotilasta ja pyysi kuuntelijoitaan osallistumaan loppuvuoden ohjelman tekoon.

- Ei saa jäädä tuleen makaamaan eli meillä on vielä kolme kuukautta aikaa tehdä näistä yhteisistä sunnuntaiaamuista mieleenpainuvia. Kutsunkin teitä sadattuhannet hyvät kuulijat osallistumaan ohjelman tekoon.

Harma lupasi kaivaa Ylen laajasta levyarkistosta harvinaisemmatkin toivomukset.

Tänä aamuna ohjelmassa kuultiin klassikokappaleita mun muassa Hurriganesilta, Beatlesilta, Paul McCartneylta ja The Rolling Stonesilta. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.