Ukrainalainen "Darth Vader" vaatii tonttia avaruusalukselleen - Katso hulvaton video

Ukrainassa on koettu erikoinen tilanne, kun Tähtien Sota -elokuvan konnan asuun pukeutunut mies saapui Odessan kaupungintalolle vaatimaan maakaistaletta, johon hän voisi parkkeerata avaruusaluksensa.

YouTubeen päätyneellä videolla Darth Vaderiksi pukeutunut mies marssii muovinen valomiekka kädessään kaupungintalolle.

- Minä olen Darth Vader, toteaa mies sisääntulon luona olevalle vartijalle. Vaderin maskissa on lisäksi puhetta muuntava laite.

- Kuulin, että Odessassa jaetaan maa-alueita ja että monet kaupungin viranomaiset ja pormestari ovat liittyneet pimeälle puolelle, totesi mies pitäen samalla kättään ylhäällä.

- Olen tullut hakemaan maaosuuteni avaruusalusta varten, hän sanoi hämmästyneille vartijoille.

Darth Vaderin vierailulle oli todellinen syykin. Hän siteerasi Ukrainan lainsäädäntöä, jonka mukaan jokaisella kansalaisella on oikeus omistaa 1000 neliömetriä maata.

Vierailu tapahtui sen jälkeen kun viranomaiset päättivät antaa rannikolla sijainneita haluttuja tontteja viidelle ukrainalaiselle ilmaiseksi, kertoo paikallinen Dumskaya.net.-sivusto

Pormestari on julkisesti myöntänyt, että kyseessä oli virhe, mutta hän ei ole silti perunut päätöstä.

"Vader" joutui riisumaan kypäränsä siksi aikaa, kun viranomainen leimasi hänen virallisen hakemuksensa.

- Saan vastauksen hakemukseeni 30 päivän sisällä, että saanko maata Odessan kukkuloilta laskeutumisalustani varten. Luulen, että kaikki menee mukavasti, kun pormestari ja monet viranomaiset ovat siirtyneet pimeälle puolelle, Vader totesi.

(MTV3 - Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat