Mainos

Ukkoset ja rakeet vielä mahdollisia – viikonloppuna poutaantuu

Vielä tämän ja huomisen päivän ajan matalapaine pyörittää kuurosateita Suomeen, mutta viikonloppuna sää poutaantuu pohjoisesta alkaen.

Tänään torstaina kuurosateita tulee iltapäivällä erityisesti maan etelä- ja keskiosassa. Mukana on myös ukkosia ja pienet rakeetkin ovat mahdollisia. Pohjoisessa sadekuuroja tulee etelää vähemmän. Aurinko paistaa etelässä hetkittäin sadekuurojen lomassa, jolloin lämpötila voi kohota 20 asteen lähettyville. Pohjoisessa ollaan 10-15 asteessa. Sadekuurot vähenevät illan aikana.

Ensi yönä Lapissa on jo hallanvaaraa, etelässä runsas pilvisyys pitää yön lämpöisempänä.

Perjantaina iltapäivällä etelässä ja idässä tulee sade- ja ukkoskuuroja. Poutaisempi alue levittäytyy jo laajemmalle kohti etelää. Lappi on melko pilvinen.

– Viikonlopusta tulee pääosin poutainen, mutta koillisvirtauksen mukana Vienanmereltä voi ajautua kosteutta ja sen mukana pilvilauttaa erityisesti maan itä- ja pohjoisosaan. Paras mahdollisuus auringolle on lännessä ja siellä voidaan päästä liki 20 asteen lukemille. Pilvisessä säässä lämpötilat jäävät alle 15 asteen. Yöt kylmenevät viikonloppuna koko maassa, ennustaa MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Sadetutka ja paikkakuntakohtaiset ennusteet MTV:n sääsivustolla.

Katso lähipäivien alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.