Uimapukumalli kilpailee kovalla tasolla kuudennella kuulla raskaana – vain yksi ongelma vaivaa

Ammattilaisgolfaajana uran luonut malli ja tv-persoona Blair O'Neal, 38, lyö palloa hienosti, vaikka hänellä on luonnollisesta syystä kertyneitä lisäkiloja. 

Golf on yksi niistä lajeista, joita pystyy harjoittamaan raskauden loppuvaiheessakin. Blair O'Nealin peli kulkee golfissa, vaikka kehon on hieman erilaisessa tilassa kuin yleensä. 

O'Neal on kuudennella tilalla Diamond Resorts Tournament of Champions -kilpailun julkkissarjassa Floridassa. Aviomies Jeff Keiser hoiti mailapojan roolia. 

– Jatkan hauskanpitoa ja golfin pelaamista. Kukaan ei käy kimppuuni tai tai ammu minua kohti, joten elämä on aika hyvää, hän sanoi USA Todayn jutussa

O'Nealin piti kartoittaa kentän taukopaikat, koska raskaana hän joutuu virtsaamaan usein. 

– Vauva alkaa potkia, kun istun alas klubilla. Kun olen kentällä, hän on hiljainen ja nukkuu. 

O'Neal pelasi golfia Arizonan yliopistossa, jonka jälkeen hän pelasi kymmenen vuotta ammattilaisena. O'Neal pelasi LPGA-kiertuettakin, kunnes hän alkoi keskittyä muihin töihin vuonna 2015. 

Amerikkalainen on tehnyt itseään tunnetuksi golfkenttien ulkopuolellakin mallina ja tv-persoonana. Hänen kuviaan on päätynyt muiden muassa Sports Illustratedin uimapukunumeroon. 

Lue myös:

    Uusimmat