Mainos

Uhrien omaisia kerääntynyt sairaalalle Göteborgissa

Useita ihmisiä on kuollut Göteborgin Hisingenissä sijaitsevassa ravintolassa tapahtuneessa ampumisessa. Göteborgin poliisin kotisivujen mukaan ampumisessa on kuollut monta ihmistä ja lisäksi moni on yhä hengenvaarassa.  

Vårvärdetstorget suljettiin yöllä poliisin teknistä tutkintaa varten. Poliisi kertoo kierrelleensä läheisissä taloissa kyselemässä lisätietoja.

– Olemme kuulleet useita ihmisiä, mutta en voi kertoa, mitä he ovat sanoneet, poliisin tiedottaja Ulla Brehm sanoi.  

Aftonbladetin mukaan ketään ei ole vielä otettu kiinni ampumisesta. Poliiseja päivystää myös sairaalan luona, jonne haavoittuneet vietiin. 

Poliisin tiedottaja vahvisti Göteborgs Posten -lehdelle, että poliisi on läsnä sairaalalla, jotta potilaat ja työntekijät voisivat tuntea olonsa turvalliseksi.

Göteborgs Postenin mukaan kymmeniä uhrien omaisia ja ystäviä on kerääntynyt sairaalalle, jonne uhrit vietiin. Poliisin mukaan läheiset ovat olleet järkyttyneitä tapahtuneesta.  

Hisingenin Vårvärdetstorget on Aftonbladetin haastatteleman asukkaan mukaan pieni aukio, jossa on ruokakauppa, kioskeja ja pubiravintola ja se sijaitsee "Hisingenin rauhallisessa osassa".  

Samalla aukiolla ammuttiin tammikuussa miestä useita kertoja jalkoihin, lehti kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.