Mainos

Uhria pidettiin vankina täällä - katso video

Sieppaaja piti kaappaamaansa miljonäärin tytärtä kaksi viikkoa äänieristetyssä sellissä, jonka oli itse rakentanut äskettäin hankkimassaan kaksiossa Turun rautatieaseman vieressä, kertoo Iltalehti. Poliisi vahvistaa asian.

Lehden tietojen mukaan epäillyn henkilöys selvisi poliisille perjantaina.

Poliisi epäilee, että oikeustieteen lisensiaatti Juha Turunen sieppasi Koneen säätiön hallituksen puheenjohtajan tyttären 27. toukokuuta ja vaati tästä lähes kymmenen miljoonan euron lunnaita.

Iltalehden mukaan kaappaaja soitti uhrilleen 27. toukokuuta ja varmisti, että 26-vuotias helsinkiläisnainen oli kotonaan Töölössä. Hän väitti olevansa postista ja tuovansa naiselle paketin.

Mies huumasi naisen ja talutti tämän talon eteen pysäköimäänsä autoon. Hän kuljetti naisen turkulaisasuntoon. Sellissä oli televisio ja kuivakäymälä. Mies toi uhrilleen ruokaa päivittäin.

Turun rahalöydöstä läpimurto

Tutkinnan läpimurto saavutettiin Iltalehden mukaan, kun sieppaaja pudotti vahingossa kymmeniätuhansia euroja lunnasrahoista turkulaiseen pysäköintihalliin. Valvontakameran kuvista oli ratkaiseva apu epäillyn henkilöyden selvittämisessä.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä mies antoi siepatun omaisille tiedon, mistä nainen löytyy. Poliisi löysi naisen, joka oli hetkeä aiemmin jätetty metsään silmät sidottuina. Uhri oli fyysisesti hyvässä kunnossa.

Poliisi pidätti Turusen pari tuntia myöhemmin turkulaisesta yksityisasunnosta.

Iltalehden mukaan suurin osa lunnasrahoista on jo saatu takaisin.

(MTV3)

POLIISI ON VIELÄ NIUKKASANAINEN TUTKINNASTA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.