Mainos

Uhri myrkytettiin – hoivapalvelun työntekijää epäillään murhasta Salossa

Poliisi epäilee sairaanhoitajan myrkyttäneen 84-vuotiaan naisen Salossa. Murhaepäilyn motiiviksi epäillään naisen omaisuuden kavaltamista. Myös sairaanhoitajan 42-vuotias vaimo on pidätetty.

84-vuotias nainen oli tehnyt sopimuksen Kattariina Oy - yhtiön kanssa, joka tarjoaa kotihoitoa, saattohoitoa ja siivouspalveluja vanhuksille. Yhtiön toiminta on nyt keskeytetty.

Poliisi epäilee, että yhtiössä työskennelleet sairaanhoitajamies ja hänen lähihoitajavaimonsa ovat kavaltaneet huomattavia summia naiselta. Lisäksi epäillään, että kaksikko on yrittänyt saada uhrin koko omaisuuden testamentilla haltuunsa.

84-vuotias nainen kuoli syyskuun puolessa välissä eikä kuolemaan silloin näyttänyt liittyvän mitään epäilyttävää. Lääkäri oli kirjoittanut kuolintodistuksen.

Poliisi määräsi kuitenkin myös oikeuslääketieteellisen kuolemansyynselvityksen. Oikeuskemialliset tutkimukset osoittivat 84-vuotiaan kuolleen myrkytyksen seurauksena.

Poliisi epäilee sairaanhoitajan myrkyttäneen vanhuksen peittääkseen omaisuusrikokset.

Esitutkinnan aikana on tullut esille useita muitakin omaisuusrikoksia. Poliisi epäilee, että hoitajat ovat anastaneet vanhuksilta lähinnä erilaisia kultaesineitä ja koruja huomattavat määrät.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut jo aiemmin 54-vuotiaan sairaanhoitajan omaisuusrikoksista. Hänen 42-vuotias, lähihoitajana työskennellyt vaimonsa on pidätetty.

Poliisi esittää kumpaakin epäiltyä vangittavaksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.