Uhkea Helen Flanagan ahtautui pikkuiseen mekkoon – katso kuvat!

Brittinäyttelijä Helen Flanagan keräsi katseet tiukkaakin tiukemmassa pikkumekossa Lontoossa järjestetyssä gaalassa.

Näyttelijä Helen Flanaganin, 21, äärimmäisen tiukka lyhyt mekko herätti huomiota lontoolaisgaalassa.

Vuoden seksikkäimmän naisen julkistamiseksi järjestetty FHM:n gaala keräsi Lontooseen valtavan joukon hehkeitä julkisuudesta tuttuja kaunottaria. Upeiden naisten joukossa huomiota herätti Flanagan punaisessa mekossaan. Uhkea näyttelijätär oli tehnyt työn ahtautuessaan tiukkaan mekkoon.

Flanaganin ylleen valitsema asu on esimerkki siitä, kuinka aavistuksen verran liian pieni mekko saattaa olla hyvinkin armoton: näyttelijättären vartalon yksikään kurvi ei jää huomaamatta asun tyköistuvuuden vuoksi. Selvästi upeissa nahoissaan viihtyvä uhkea Flanagan lienee täsä kuitenkin hyvin tietoinen, sillä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hänen vartalonsa päätyy suurennuslasin alle uskaliaan asuvalinnan vuoksi.

Kurvikas näyttelijätär nautti paikalla tiukan ja paljastavan mekkonsa aikaansaamasta huomiosta. Flanagan keikisteli hyväntuulisena paikalla pyörineiden valokuvaajien ja fanien iloksi.

Upeasta olemuksestaan ja selvästi kovasta yrityksestä huolimatta Flanagan ei itse tänä vuonna yltänyt maailman seksikkäimpien naisten kärkikahinoihin. Näyttelijätär sijoittui äänestyksessä sijalle 47.

Flanagan on selvästi tykästynyt mekkomalliin, joka hänen yllään nähtiin Maailman seksikkäin nainen -gaalassa. Näyttelijättären yllä nähtiin nimittäin helmikuussa mekko, joka poikkesi Flanaganin kirkkaanpunaisesta juhla-asusta ainoastaan värinsä puolesta.

Hurjasti huomiota tuolloinkin asuvalintansa ansiosta saanut Flanagan on selvästi mielissään siitä, että hänen uhkeat muotonsa ovat tapetilla. Jää nähtäväksi turvautuuko näyttelijätär vielä tulevaisuudessakin samaan avonaiseen mekkomalliin, jossa hän selvästi tuntee olonsa mukavaksi.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja