Ufoista kiinnostunut Barack Obama kysyi Valkoisessa talossa omituisen kysymyksen ensimmäisenä työpäivänään: "Onko täällä jossain laboratorio..."

Presidentti haluaa tietää, onko maan ulkopuolella elämää.

Yhdysvaltain ex-presidentti Barack Obama vieraili tällä viikolla James Cordenin isännöimässä The Late Late Show -keskusteluohjelmassa.

Ohjelmassa puheeksi tulivat ufot, joista presidentillä oli paljon kerrottavaa.

Obama kertoi vitsaillen, että arvuutteli ensimmäisenä virkapäivänään valkoisen talon väeltä mahdollisista salaisuuksista, jotka koskevat ulkoavaruuden olentoja.

– Kysyin heti, että onko täällä jossain laboratorio, jossa pidämme ulkoavaruuden olentoja tai heidän avaruusalustaan, Obama kertoo pilke silmäkulmassa.

"Emme tiedä täysin, mitä ne ovat"

Obama kertoo haastattelussa olevansa erittäin kiinnostunut taivaalla lentävistä objekteista, joille ei ole toistaiseksi onnistuttu löytämään selitystä.

Hän kuitenkin ymmärtää, että näiden selittäminen on vaikeaa.

– Se mikä on totta, ja olen aivan tosissani, on se, että meillä on materiaalia ja kuvia objekteista, joista emme tiedä täysin, mitä ne ovat.

– Emme voi selittää, miten ne liikkuvat tai niiden fysiikkaa. Niiden kaavaa ei ole helppo selittää. Uskon, että ihmiset yrittävät tosissaan tutkia ja selvittää, mitä ne ovat, Obama kertoo.

Pentagon on julkaissut videota oudoista ilmiöistä

Obaman esille nostama asia on ajankohtainen, sillä Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon julkaisi vastikään videomateriaalia taivaalla nähdyistä oudoista ilmiöistä, joita oi ole pystytty täysin selittämään.

Puolustusministeriö on vahvistanut, että ufo-videot ovat aitoja, eikä niitä ole käsitelty millään tavalla. Videoita tutkii tällä hetkellä asialle erikoistunut ryhmä.

Video: KameraOne


Lue myös:

    Uusimmat