UFC-tähti latoo kovaa tekstiä kilpakumppanistaan: "Hän on jonkinlainen sekakäyttäjä"

Ruotsalainen UFC-tähti Alexander Gustafsson on tekemässä paluuta vapaaottelukehään heinäkuussa. Hän latoi Aftonbladetin haastattelussa kovaa tekstiä kilpakumppani Jon Jonesista.

"The Maulerina" tunnettu Gustafsson hävisi teknisellä tyrmäyksellä joulukuussa Jonesille kevyen raskaansarjan titteliottelussa ja kohtaa nyt Globenissa Anthony Smithin. Ottelusta tulee paluun ensimmäinen askel kohti voittoja. 

– Minulla ei ole minkäänlaisia tavoitteita mestaruusvyön suhteen. En halua kuulla mitään Jonesista tai vyöstä, sillä olen siitä nyt niin kaukana. Siitä on tullut jotain negatiivista, enkä nauti siitä. Haluan pelästyttää Smithin Globenissa ja palata perusasioihin, Gustafsson sanoo.

– Tittelistä on puhuttu niin paljon, että halusin ottaa askeleen taaksepäin. Juuri nyt tittelivyötä ei ole olemassa tai Jonesia pääni sisällä. Haluan vain tehdä töitä saadakseni itseni kuntoon ja haastaa itseni muita vastaan, Gustafsson jatkaa.

Kaksikon alkuperäinen kohtaaminen jouduttiin siirtämään Jonesin dopingkäryn takia. Ruotsalainen latoi selvät sävelet siitä, mitä mieltä on yhdysvaltalaisesta.

– Hän on maailman paras, siitä ei ole epäilystäkään. Hän on kuitenkin huijari. Uskon, että hän on jonkinlainen sekakäyttäjä, hänen täytyy ottaa aineita, jotta pysyisi rauhallisena. Hän on tehnyt sitä koko elämänsä ajan, eikä selviä valitettavasti ilman sitä, Gustafsson toteaa.

Gustafsson ei kuitenkaan kieltäytyisi, mikäli mahdollisuus uusintaotteluun Jonesia vastaan ilmaantuisi.

– En välitä siitä ollenkaan, aion pelästyttää Smithin Globenissa, sen jälkeen siirryn seuraavaan otteluun. Jos saan mahdollisuuden Jonesia vastaan, otan sen tietenkin vastaan, Gustafsson päättää.


Lue myös:

    Uusimmat