Mainos

Tyytyväinen Haavisto: Tästä mennään eteenpäin

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto on varmistamassa paikkansa presidentinvaalien toiselle kierrokselle. Hän sanoo olevansa tyytyväinen tulokseen, mutta Haavisto lupasi jatkaa taistelua. Hän uskoo, että Niinistö on voitettavissa.

– Minulle on koko ajan hoettu, ettei vihreällä ja seksuaalisen vähemmistön ehdokkaalla ole mitään mahdollisuutta muita vastaan, mutta tässä ollaan. Toista kierrosta kohti ollaan menossa. Nyt puntaroidaan ehdokas osaamisen mukaan, Haavisto tuumi.

Haavisto uskoo, että toisella kierroksella tullaan käymään ennen kaikkea ulkopoliittista keskustelua Suomen roolista koko maailmassa sekä YK:n turvaneuvoston jäsenenä.

– Presidentin on tultava toimeen ihmisten kanssa, kierreltävä kentällä. Presidentin roolista tänä päivänä on myös käytävä keskustelua.

Jotkut ehtivät ihmettelemään, missä Haavisto oli ääntenlaskennan ensimmäisen tunnin ajan. Syy löytyi kuitenkin helposti.

– Minusta ensimmäinen tunti kannattaa johonkin muuhun. Tapasin muutamia kannattajiani, jotka ovat tehneet erittäin arvokasta työtä.

Haavisto menee tyytyväisin mielin vihreiden vaalivavalvojaisiin Tavastialle.

– Salintäyteinen yleisö odottaa Tavastialla. Äitini ja Antoniokin on siellä, tyytyväinen Haavisto riemuitsi.

Haavisto saa toisella kierroksella vastaansa kokoomuksen Sauli Niinistön.

(MTV3)

Lue myös:

Lue kaikki vaaleista MTV3 Vaalisivuilta

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.