Mainos

Tyylitunnustuksia AVAlla torstaisin klo 18.30

Vaatteet kertovat meistä enemmän kuin arvaammekaan. Tyylitunnustuksia-sarjassa julkisuudesta tunnetut ihmiset kertovat oman tyylinsä kulmakivistä esitellen samalla vaatekaappiensa salat designhelmistä nuoruuden nolouksiin.

Tyylitunnustuksia-jaksot nähtävissä myösKatsomossa!

Muotitietoisen juontajan Jani Toivolan johdolla katsoja pääsee kurkistamaan joka jaksossa vaihtuvien vieraiden vaatekaappiin. Vieläkö tallessa ovat mummolta saatu tunika, 80-luvun bändi-paita ja 90-luvun fluorikorut? Vai täyttyykö vaatekaappi vain designista ja ylellisyyksistä?

1. Jaksossa torstaina 20.1. klo 18.30: Vappu Pimiä & Susa Matson

Sarjan avausjaksossa tavataan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut Vappu Pimiä ja Susa Matson. Miten naisten tyylit ovat vuosien varrella muuttuneet? Mitä salaisuuksia tanssiasut kätkevät alleen?

2. Jaksossa torstaina 27.1. klo 18.30: Sara La Fountain & Jenni Banerjee

Vieraina tv-kokki Sara La Fountain ja näyttelijä Jenni Banerjee. Millaisen vaikutuksen naisten pukeutumiseen ovat tehneet vuodet Amerikassa? Miten roolit vaikuttavat pukeutumiseen?

3. Jaksossa torstaina 3.2. klo 18.30: Kaarina Kivilahti & Klara Kivilahti

Tässä jaksossa vieraina ovat Suomen tunnetuin seurapiirirouva Kaarina Kivilahti ja hänen tyttärensä Klara. Millaista on elämä huippumerkkien ympäröimänä? Miksi luksusta kannattaa ostaa?

4. Jaksossa torstaina 10.2. klo 18.30: Sami Saari & Arja Könönen

Tällä kertaa aiheena on vintage. Vieraina muusikko Sami Saari ja vintage-vaatekaupan pitäjä Arja Könönen. Miten Samin kiinnostus vanhoihin vaatteisiin alkoi? Miksi Arja ei pidä 70-luvun jälkeen valmistetuista vaatteista?

Tyylitunnustuksia MTV3 AVAlla torstaisin klo 18.30.

Katso ohjelman kaikki tyylikkäät vieraat .

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.