Mainos

Tyylietsivä: Epäiltynä Sinkkuelämää-kirjailija

Sinkkuelämää-kirjan kirjoittanut Candace Bushnell ilmaantui Sinkkuelämää 2 -elokuvan näytökseen asussa, joka ei imarrellut häntä.

Kirjailija Candace Bushnell on muodin aallonharjalla ratsastavien Sinkkuelämää-hahmojen luoja. Nainen kuitenkin ilmaantui Sinkkuelämää 2 -elokuvan ennakkonäytökseen asussa, joka ei imarrellut häntä.

Bushnell oli valinnut tilaisuuteen hennon läpinäkyvän puseron, jonka väriläiskänä toimi keltainen kaulus.

Lähikuvasta katsoja voi havaita, että kauluksessa kiemurtelee alastomia ihmishahmoja. Liekö Bushnell hakenut Sinkkuelämää-Samanthan villiä lookia? Kaulus ja puseron muut materiaalit riitelevät keskenään.

Candace Bushnell. Kuva: Wireimage/AOP

Bushnellin asun koristeellisuudesta vastasivat puseron etumuksen kimallekirjailut, jotka eivät kuitenkaan korosta kirjailijan parhaita puolia. Yhdessä kimalteleva hopea ja raskas, keltainen kaulus näyttävät halvoilta.

Kirjailija oli asustanut puvun keltaisella kellolla, joka sopii kauluksen väreihin. Kello on kuitenkin melko raskastekoinen, eikä väriharmoniastaan huolimatta pelasta asua.

Bushnellin asun alaosa on kaikesta huolimatta kaunis: vyötärölle päättyvä, kiiltävä hame ja tummat kengät sopivat hyvin yhteen. Alaosa on kuitenkin aivan eri maailmasta kuin kummallinen yläosa.

Mitä mieltä olet Candace Bushnellin asusta?

Pikkukuva suurenee klikkaamalla.

MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.