Mainos

Tyttö halusi saavuttaa elämässään kolme asiaa – viimeinen maksoi hänen henkensä

Nuori nainen kirjoitti listan asioista, jotka hän halusi elämänsä aikana kokea ja saavuttaa. Listan viimeinen toive muodostui hänen elämänsä kannalta kohtalokkaaksi. 

Useat nuoret unelmoivat tekevänsä elämässään suuria asioita aina julkisuudesta rikastumiseen. Ei kuitenkaan Rebecca Townsend. Tämän nuoren naisen intohimona oli auttaa toisia parhaansa mukaan, ja nainen työskentelikin useissa hyväntekeväisyysjärjestöissä. Muiden auttaminen jäi lopulta hänen viimeiseksi teokseen. 

Yksinkertaista, kaunista ja rohkeaa

Lukion toisella luokalla opiskeleva nainen joutui kirjoittamaan koulutehtävänään itselleen listan asioista, joita hän haluaisi elämässään saavuttaa. Tehtävän tarkoituksena oli, että oppilaat saisivat listan takaisin valmistumisen jälkeen. Rebeccalle tätä päivää ei kuitenkaan koskaan tullut.

Vaikka useimmat nuoret asettivat itselleen hyvinkin kunnianhimoisia tavoitteita, Rebecca piti listansa yksinkertaisena.

1. Suutele sateessa
2. Lähde Espanjaan
3. Pelasta elämä

Yksinkertaista, kaunista ja rohkeaa. Nämä adjektiivit kuvastavat hyvin myös kirjoittajaa itseään.

Melko pian listan kirjoittamisen jälkeen hän veti yli kaksi ensimmäistä kohtaa. Rebecca matkusti perheensä kanssa Espanjaan ja suuteli poikaystäväänsä elokuvamaiseen tapaan sateessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kolmas kohta toteutui heinäkuun toinen päivä vuonna 2015. Tämä päivä jäi historiaan myös todella surullisella tavalla. 

"Halaa ihmistä, jota et usein halaa"

Rebecca oli ihailemassa ilotulitusta ystävänsä kanssa, kun yhtäkkiä jotain kamalaa tapahtui. Kaksikko oli ylittämässä katua, kunnes he huomasivat auton ajavan kovaa vauhtia heitä kohti. Rebecca pelasti ystävänsä hengen työntämällä hänet pois lähestyvän auton alta.

Hän ei kuitenkaan itse selvinnyt. Nainen sai toteutettua listansa kolmannen ja viimeisen kohdan, mutta se maksoi hänelle hänen oman elämänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Epäitsekkään ja intohimoisen naisen perhe päätti kunnioittaa naisen muistoa Facebook-sivun avulla. Perhe toivoo, että vaikka Rebecca ei ole enää heidän luonaan, hänen tarinansa jatkaisi elämää ja inspiroisi ihmisiä auttamaan. 

– Tämä voi olla tarina menetyksestä, mutta energiselle ja iloiselle Rebeccalle se olisi tarina rakkaudesta, naisen serkku Rachel kirjoittaa. 

– Joten, ota hetki aikaa halataksesi ihmistä, jota et usein halaa. Ja sitten tee se uudelleen. Kerro tämän jälkeen rakastavasi henkilöä, jollet et yleensä kerro sitä. Ja sitten sano se uudelleen.

0:30

Lähde: Faithit

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja