Mainos

Tyttö ei suostunut vapaaehtoisesti sieppaajan kyytiin – potkaisi tätä mahaan

Kotkassa sieppauksen uhriksi joutunut 8-vuotias tyttö ei suostunut vapaaehtoisesti sieppaajansa kyytiin. Poliisin esitutkintamateriaalista käy ilmi, että tyttö potkaisi miestä mahaan, kun tämä oli pakottamassa tyttöä pakettiautoon.

Poliisi ja pelastusviranomaiset ovat kiitelleet tyttöä myös reippaudesta ja fiksusta toiminnasta. Pakomatkan aikana tyttö otti muun muassa yhteyttä äitiinsä ja pelastusviranomaisiin. Hän kertoi heille sieppauksestaan. Tytön toiminta auttoi poliisioperaatiota.

Poliisin esitutkintamateriaalista käy myös ilmi, että tytön äiti ei aluksi meinannut uskoa sitä, kun kuuli omalta tyttäreltään sieppauksesta. Äiti kehotti tyttöä muun muassa kuvailemaan, missä hän on ja kenen kyydissä. Äiti oli yhteydessä poliisiin ja ilmoitti sieppauksesta.

Syyttäjä vaatii yli 20-vuotiaalle kotkalaismiehelle yli kahden vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta. Sieppaus tapahtui Kotkassa viime vuoden syyskuussa.

Miehelle vaaditaan rangaistusta törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä. Häntä syytetään myös sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta. Mies myöntää syytteet, mutta syytteen törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksen hän kiistää.

Epäillyn kotoa on takavarikoitu tietokoneita, joista on löytynyt lapsipornomateriaalia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.