Mainos

Tyttäret kävivät vuosikausia väärällä haudalla – vaativat jättikorvauksia

Vainajien siunaaminen vääriin hautoihin on tuonut newjerseyläiselle hautausmaalle 25 miljoonan dollarin korvausvaatimuksen. Sisarukset Evelyn ja Hortense Edwards ovat käyneet kaksi vuosikymmentä haudalla, jonka povessa he ovat luulleet äitivainajansa makaavan. Nyt on selvinnyt, että haudassa onkin joku tuntematon vainaja.

Korvausvaatimus on osoitettu Rosehillin hautausmaalle Lindenissä New Jerseyssä. Vaatimuksen perusteena on henkinen kärsimys siitä, että heidän äitinsä, Beatrice Williams, onkin haudattu toiseen paikkaan. Tyttärien asianajaja, Mark Crawford, sanoo, että tieto murskasi tyttäret.

Asia paljastui kun tyttäret valittivat hautausmaalle hautapaikan kehnosta hoidosta. Silloin selvisi, että kummun alla makaakin kokonaan toinen vainaja, heille tuntematon mies.

Hautausmaan edustaja kieltäytyy kommentoimasta kiistaa tässä vaiheessa. Hautausmaan ylläpitäjä ei ole halukas selvittämään kaivauksilla paikkaa, jossa äidin maalliset jäännökset saattaisivat olla, elleivät tyttäret sitoudu vastaamaan mahdollisista uusista korvausvaatimuksista, jos paljastuu, että hautapaikassa onkin jonkun muun kuin heidän äitinsä ruumis.

Asianajaja valittaa nyt, että hautausmaa ei halua ottaa riskiä, jolla se voisi korjata omat virheensä. Hän huomauttaa myös, ettei voi olla varma, etteikö samanlaisia sekaannuksia olisi kyseisessä kalmistossa enemmänkin.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.