Mainos

Tytär vuosia isänsä seksivankina Puolassa

Puolassa pidätettiin tänään 45-vuotias mies, jonka epäillään pitäneen tytärtään vankina ja käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen kuuden vuoden ajan. Poliisin mukaan mies otettiin kiinni Siedlcessä Itä-Puolassa juuri kun hän ilmeisesti yritti paeta ulkomaille.

Poliisin mukaan nyt 21-vuotias tytär on synnyttänyt kaksi poikalasta vuosina 2005 ja 2007, ilmeisesti raiskausten seurauksena. Puolan poliisi tutkii nyt ovatko lapset pidätetyn miehen. Tyttären mukaan isä pakotti hänet jättämään lapset sairaalaan adoptoitaviksi.

Puolan poliisi kertoo, että tytär vietti kuusi vuotta lukitussa huoneessa ja hän pääsi pois huoneesta ainoastaan synnyttämään lapsensa sairaalaan.

Tytär teki viime viikolla isästään ilmoituksen poliisille Siemiatyczessä lähellä Valko-Venäjän rajaa. Hän tuli poliisiasemalle yhdessä äitinsä kanssa. Äiti on vahvistanut tyttären kertomuksen.

Itävallassa paljastui aiemmin tänä vuonna tapaus, jossa isä oli pitänyt tytärtään kellarissa ja käyttänyt tätä hyväkseen 24 vuotta. Tytär synnytti vankeudessa kaikkiaan seitsemän lasta.

(MTV3-STT-AFP-DPA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.