Tytär jätti vanhemmilleen sydäntäsärkevät jäähyväiset – poliisi tuhosi viestit vahingossa

Yhdysvalloissa Chigacon poliisi on pyytänyt anteeksi tuhottuaan vahingossa tyttären vanhemmilleen kirjoittamat viimeiset viestit. Poliisi oli säilyttänyt kirjeitä todisteena tutkiessaan tytön kuolemaa. Tapauksesta kertoo CBS.

29-vuotias Nicole Porter oli tehnyt itsemurhan ottamalla yliannostuksen insuliinia helmikuussa 2015. 

Tytön kuolemaa tutkiessaan Chicagon poliisi oli ottanut todisteeksi kaksi tämän kirjoittamaa viimeistä viestiä. Perheelle oli toimitettu kopio kirjeistä. Poliisi oli luvannut palauttaa viimeiset kirjeet perheelle, kunhan tutkinta saadaan päätökseen.

Nicolen kuolema vahvistettiin itsemurhaksi viime vuoden toukokuussa.

Elokuussa perhe alkoi kysellä poliisilta kirjeiden perään. Viimein tämän vuoden huhtikuussa poliisi ilmoitti tutkimusten valmistuneen ja että kaikki tapausta koskevat dokumentit vapautettu.

Perhe koki kuitenkin järkytyksen mennessään hakemaan viestejä. Nicolen vanhemmilleen kirjoittamat kirjeet oli tuhottu kolme päivää sen jälkeen, kun tutkimukset oli saatu valmiiksi. Poliisin mukaan kyseessä oli ollut vahinko.

Äiti Terry Porterin tapaus sai murtumaan.

– On kuin kaikki haavat olisi taas revitty auki, äiti kommentoi CBS:n haastattelussa.

– Kirjeet olisivat olleet osa häntä, josta olisin voinut pitää kiinni. Se olisi merkinnyt minulle kaikkea.

– Se oli viimeinen ”Rakastan teitä”, minkä hän sanoi meille. Se on viimeinen fyysinen asia, jonka hän jätti meille. Se on osa häntä, joka hän jätti meille viimeisinä tunteinaan.

Äiti on kiitollinen siitä, että hänellä on kuitenkin kirjeiden kopiot. Aitojen kirjeiden tuhoaminen on silti hänestä sydäntäsärkevää.

Terry Porter toivookin Chicagon poliisin tarkastavan käytäntöjään, jottei vastaavaa pääse toistumaan.

– En tahdo, että näin käy enää kenellekään muulle.


Lue myös:

    Uusimmat