Mainos

Tyrmäystippojen uhreja ilmaantui lisää Tampereella

Tampereen poliisille on tullut jälleen uusi ilmoitus, jossa uhri kertoo saaneensa tyrmäystippoja. Jo yksitoista ihmistä on kertonut tulleensa huumatuksi keskustan ravintoloissa.

Viimeisimmän ilmoituksen teki Tampereen poliisilaitoksella keski-ikäinen mies. Hän epäilee tulleensa huumatuksi viime torstaina ja ryöstetyksi sen jälkeen.

Mies on kertonut poliisille, että häneltä meni kokonaan taju, ja että ryöstäjä vei häneltä rahaa ja pankkikortit.

- Mies ei muista, missä hänet ryöstettiin ja mitä sen jälkeen tapahtui. Hän ei saanut vammoja, mutta joutui käymään kuitenkin lääkärissä, kertoo tapauksia tutkiva komisario Jari Kinnunen.

Muut huumaamiset ovat sattuneet marraskuun alun ja tammikuun puolenvälin välisenä aikana. Neljää tapausta tutkitaan raiskauksena ja muita pahoinpitelyinä. Poliisi pitää mahdollisena, että rikosten takana on samoja tekijöitä, koska tapauksilla on yhteisiä piirteitä.

Suurin osa uhreista on ollut nuoria naisia. Joukossa on myös kaksi miestä sekä yksi muita vanhempi nainen, jolta on viety omaisuutta.

Jari Kinnusen mukaan näyttäisi siltä, että tapaukset jakaantuvat selkeästi kahteen lajiin. - Toiset huumaamiset näyttäisivät kohdistuvan nuoriin naisiin. Toisissa puolestaan tavoitellaan uhrin omaisuutta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.