Mainos

Tyrestanin palo jatkuu

Tyrestan kansallispuisto Tukholman lähellä palaa edelleen. Ruotsin poliisi on pidättänyt tuhopoltosta epäiltynä miehen, joka saatiin kiinni Tyrestan kansallispuistossa.

Palomiehet uskoivat jo taltuttaneensa sunnuntaina syttyneen palon, mutta palo on päivän mittaan levinnyt yli palontorjuntalinjojen.

Sammutustöihin osallistuu pari sataa palomiestä ja useita helikoptereita. Paloalueen tuntumassa eläviä asukkaita on kehotettu kuuntelemaan radiota mahdollisen evakuoinnin varalta.

Etelä-Ruotsissa uusi palo

Helikopterilentäjä havaitsi tänään miehen, joka käyttäytyi omituisesti Tyrestan alueen eteläpäässä. Poliisi kiinnostui miehestä, koska tämän auto oli nähty muillakin palopaikoilla. Mies on pidätetty.

Tyrestan kansallispuisto on yksi Ruotsin suurimmista koskemattomista aarniometsäalueista tunturialueen ulkopuolella. Siitä tehtiin kansallispuisto vuonna 1993.

Etelä-Ruotsin Merhultissa lähellä Växsjötä havaittiin viime yönä uusi uhkaava metsäpalo. Alueelle lähetettiin neljä palontorjuntayksikköä ja helikopteri, kertoi Ruotsin radio. Aamuun mennessä palo oli saatu hallintaan, mutta sään lämpeneminen ja tuuli saattavat vielä saada tulen roihahtamaan uudelleen.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.