Mainos

Työtön keksi mahtavan bisnesidean: Euron leipomopuoti

Työtön saksalainen leipuri Bernd Heberger etsi vuosikausia alansa töitä - tuloksetta.

Viime marraskuusta lähtien mies on pyörittänyt Nürnbergin kaupungissa leipomoa, jossa käy peräti 300 asiakasta päivässä. Mitä oikein tapahtui? Täydellinen bisnesidea täydelliseen aikaan.

Hebergerin leipomon tuotteet maksavat vain euron kappale. Mies pystyy myymään leipää, sämpylöitä ja pullaa alhaiseen hintaan yksinkertaisesti siitä syystä, että tuotteet ovat päivän vanhoja.

Joka ilta Heberger suuntaa matkansa paikalliseen suurleipomoon ja kerää siltä yli jääneet tuotteet, jotka muuten heitettäisiin roskiin. Tuotteet pussitetaan ja myydään seuraavana päivänä eurolla.

- Lehdet kertovat päivittäin, kuinka valtavia määriä syömäkelpoista ruokaa heitetään roskiin maailmanlaajuisesti. Minusta se tuntuu väärältä tilanteessa, jossa ihmiset näkevät nälkää, kertoo itsetyöllistynyt leipuriyrittäjä APTN:n haastattelussa.

Leipomon menestys on ollut valtaisa. Taloudellisen tilanteen kiristyessä Saksassa yhä useampi kansalainen yrittää säästää päivittäisistä menoistaan. Leivässä on helppo säästää: päivän vanha leipä on yhä hyvinkin syömäkelpoista ja moni onkin päätynyt säästämään juuri tässä päivittäistuotteessa.

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.