Mainos

Työt seisoivat Kotkan satamassa

Työt olivat pysähdyksissä Kotkan satamassa tänään aamulla. Työnantajan mielestä työt pysäytettiin edellisenä iltana yllättäen, sillä kiistaa aiheuttavien asioiden käsittely on kesken.

Seisaukseen johtivat ahtaajien pääluottamusmiehen Esa Brucen mukaan kärjistyneet erimielisyydet työnantajan Steveco Oy:n noudattamasta henkilöpolitiikasta, paikallisen sopimuksen noudattamisesta ja ylityömenettelystä.

-Asioista on neuvoteltu työnantajan kanssa pian vuoden verran eivätkä ne ole mielestämme loksahtaneet kohdalleen, sanoi Bruce. -Tämä työnseisaus on oikeastaan jatkoa Haminan satamassa kesäkuussa tapahtuneelle vastaavalle töitten pysähtymiselle. Steveco Oy:n toimitusjohtajan Juha Silvannon mukaan asioista on neuvoteltu sovitun aikataulun mukaan. Erimielisyydet ovat niin pieniä, ettei töiden pysäyttäminen koko satamassa niiden takia olisi ollut tarpeen.

-Neuvotteluja oli tarkoitus jatkaa maanantaina, sanoi Silvanto. -Asioissa on edetty sopimusten mukaan. Ahtaajat lopettivat työt satamassa eilisillaksi kello 17 lähtien ja tänään aamuvuoron ajaksi. Brucen mukaan tänään iltapäivävuoro tekee töitä normaalisti ja ne jatkuvat maanantaina samoin normaalisti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.