Mainos

Työsuojelutarkastus Koivuniemen firmassa alkoi

Viranomaiset ovat alkaneet selvittää Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen työsuojeluasioita. Aluehallintovirastossa on jo kerätty tietoa uskonnollista lahkoa lähellä olevan yrityksen työoloista.

Valvontakysely lähetetään yhtiön johtajalle Tapani Koivuniemelle lähipäivinä. Varsinaista tilojen tarkastusta ei voida tehdä, koska niitä ei ole. Työntekijät työskentelevät kodeissaan.

Työsuojelutarkastaja Maarit Lehmussillan mukaan yhtiöltä pyydetään selvitystä muun muassa työterveyshuollosta ja työntekijöiden työmääristä. Vastauksen takaraja venyy tammikuun puolelle.

Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä kerrottiin, että firmassa muun muassa teetettiin runsaasti ylitöitä ilman korvausta.

Toimitusjohtaja Koivuniemi kirjoitti firman nettisivuilla julkaistussa vastineessa, että raamattupiirillä ja yrityksellä ei ole tekemistä keskenään. Hän myös syytti lehteä valheellisten tietojen julkaisusta.

Lahkosta eronnut nykyinen seurakuntapastori kertoi nimellään STT:lle, että työntekijöitä tosiaan rekrytoitiin tiukasti johdetusta lahkosta. Vastine poistettiin Koivuniemen sivuilta pian tämän jälkeen.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.