Työpaikalla yt-neuvottelut: Mies voitti lotossa miljoonapotin

Kolmasosan viiden miljoonan euron loton täysosumasta voittanut espoolaismies aikoo laittaa asuntoasiat kuntoon.

Espoolaismiehen voitto paljastui pelitilin selailun lomassa syyskuisena sunnuntai-aamuna. Yksi loton täysosumista (kierros 38/2012) oli osunut hänelle.

– Kuulimme arvonnan jälkeen lauantai-iltana, että yksi täysosumista oli mennyt Espooseen. Heitin silloin tyttöystävälle, että olisikohan se tullut meille, tuore voittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Mies oli sunnuntaina mennyt katsomaan, miten lauantain matseista lyödyille vedoille oli käynyt. Hän sai todeta, että vedot olivat menneet myttyyn, mutta pian ilme kirkastui.

– Huomasin ensin pelitilin voittosarakkeesta, että lotosta oli tullut euro. Sitten siinä alemmalla rivillä näkyi vähän isompi voitto. Annoin puhelimen tyttöystäväni käteen ja sanoin: katso nyt sinäkin, onko tuo totta, että me on voitettu päävoitto.

Asunto vaihtoon, isälle uusi auto

Voittaja tarkisti voittonsa Veikkauksen asiakasneuvonnan kautta, ja palasi useaan otteeseen tarkistamaan pelitilinsä tapahtumia. Uskottava se oli, että kolmasosa viiden miljoonan euron lottopotista oli hänen.

– Voittorahat tuovat taloudellista turvaa, kun enää ei paljoa tarvitse raha-asioista huolehtia. Voitto tuli myös siinä mielessä oivalliseen aikaan, että työpaikalla on käynnissä yt-neuvottelut.

Voittorahojaan mies aikoo käyttää harkiten.

– Nyt voimme pistää tyttöystävän kanssa asuntoasiat kuntoon ja ostaa tilavamman asunnon meille ja kissoillemme. Isälle voin hankkia uuden auton.

Espoolaismies aikoo jatkaa lottoamista.

– Miksi lopettaisin pelaamisen? Ei sitä koskaan tiedä, milloin onni potkaisee uudelleen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat