Työkiireet vievät Sara La Fountainia ympäri maailmaa

Tv-kokki Sara La Fountain reissaa ympäri maailmaa tulevana kesänä.

Kansainvälisesti nimeä saavuttanut kokki Sara La Fountain matkustaa työnsä puitteissa runsaasti ympäri maailmaa. Maailman kauneimpiin julkkiskokkien joukkoon äänestetty nainen ei ehdi paljoa aikaa Suomessa viettämään, sillä hänellä riittää vientiä työnsä puitteissa ympäri maailmaa.

Sara kertoo MTV3.fille suuntaavansa Hong Kongiin kuvaamaan aasialaiselle televisiokanavalle ruokaohjelmaa. Tuleva projekti vie hänet lisäksi kokkailemaan Kuala Lumpuriin ja Singaporeen. Hän ei paljoa ehdi vapaa-ajasta nauttimaan, sillä tulevana kesänä kiirettä riittää. Se ei häntä häiritse.

– On tulossa tosi tapahtumarikas kesä. Mun aikatauluni tulee olemaan aika hullu. Paljon on haastatteluja ja kokkaamista, tosi kivaa kyllä, hän sanoo Puuma Stage Helsinki -tapahtumassa.

Aasialaisten kiinnostus La Fountainia kohtaan syveni Aasian Food Channelilla pyörineen Perfect Day –kokkiohjelman myötä. Sarjassa nähdyt naisen jaksot olivat olleet todella suosittuja, ja tämän huikean menestyksen johdosta Saralle ehdotettiin omaa ohjelmaa. Kuvauksien jälkeen työkiireet vievät häntä eri puolille maailmaa.

– Sen jälkeen menen edestakaisin ja teen töitä ja palavereita Jenkeissä ja Lontoossa. Aika reissaamista on koko kesä. Toivotaan, että saisi vähän lomaakin, hän pohtii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat