Tylyn tappion kokenut Lewis Hamilton selitteli "kohutermiään"

Span kisassa toiseksi jäänyt jäänyt Lewis Hamilton kohautti kisan jälkeen todettuaan Ferrarilla olevan ”muutamia kikkoja” autossaan. Lehdistötilaisuudessa Hamilton saikin selitellä, mitä ”kikoilla” tarkoitti.

Ferrarin autosta on tällä kaudella tehty jo useampia tutkintapyyntöjä, mutta mitään laittomuuksia ei ole löydetty. Hamilton ilmoittikin, ettei epäile Ferrarin rikkovan sääntöjä.

– Meillä kaikilla on kikkoja autoissamme. ”Kikka” on vain sana jostain erityisestä, Hamilton tarkensi.

Jotain erityistä, joka on laillista?

– Jotain erityistä. En tiedä, mitä heidän autossaan on, joten en voi kertoa millään tavalla, vastasi Hamilton tarkentavaan kysymykseen.

Myös Mercedeksellä oli uudistuksia Spassa. Kisan voittanut Sebastian Vettel oli Ferrarillaan kuitenkin selkeästi Hamiltonia nopeampi.

– Toimme tänne aika hyvän uudistuspaketin. Tarkoitan, että joka kerta, kun tuomme uudistuspaketin, he tuovat isomman. Tiesimme, että he olisivat nopeita suorilla. He olivat nopeampi aika-ajoissa varsinkin viimeisellä sektorilla, Hamilton sanoi.

Hamilton painotti, ettei kisan lopputulos sinänsä yllättänyt.

– Olemme tienneet neljässä viimeisessä kisassa heillä olevan autossaan, jotka mahdollistavat, että he ovat nopeampia suorilla. Ja kyllä, meidän on tehtävä vain kovemmin töitä.

Hamilton johtaa yhä MM-sarjaa. Eroa toisena olevaan Vetteliin on 17 pistettä.



Lue myös:

    Uusimmat